Катерина Репяхова показала, що робить її чоловік Віктор Павлік в Італії, поки вона сидить вдома з сином (ФОТО)

Катерина Репяхова молода дружина народного українського співака Віктора Павліка, яка нині є досить відомою блогеркою, за оновленнями якої слідкує велика та зацікавлена аудиторія.

Катя ділиться практично всіма новинами зі свого життя, мало що приховує та дуже відверто спілкується зі своїми підписниками. Репяхова молода та досить розумна жінка, яка вже є мамою, дружиною та бізнес-вумен, адже нещодавно вона запустила власний бренд дитячого одягу. Річ в тому, що Катя хоче бути впевнена у якості одягу, в якому ходить її дитина. Тому, Катю можна сміливо вважати дуже цікавою особистістю.

Катя Репяхова

Це вже зараз Репяхова є відомою та популярною через власні досягнення, а от раніше вона всіх цікавила як молода дружина Віктора Павліка, коштом цього вона й стала відомою. Її життя ще кілька років тому не було таким насиченим на події, адже не було у Каті можливості бути цікавою для великої кількості людей. Та тепер вона все взяла у свої руки й активно розпоряджається власним життям.

Так, наприклад, Катя сама вирішує, в яких стосунках їй перебувати з Павліком та що викладати у сторіс. Наприклад, приблизно тиждень тому, Репяхова розповіла, як її чоловік стане викладачем в університеті культури, де навчатиме дівчат співати правильно та професійно. Тоді це виглядало як ревнощі, але зараз, Катя розповіла про те, що Павлік поїхав в Італію, де вірогідно дає концерти.

Та здається, Павлік не лише працює за кордоном, а ще й відпочиває та гарнесенько харчується у місцевих столових. Цікаво те, що співак знаходиться в українському колі спілкування. Про це Репяхова розповіла у сторіс в соціальній мережі instagram. Дівчина показала відео, яке їй скинув чоловік. І там, він демонструє, як спілкується з дівчатами українками, які працюють у столовій, і не тільки.

Сторіс Катерини

Скоріше за все з цими жінками співак працює разом, можливо вони також є частиною команди Віктора Павліка та інших артистів, які приїхали виступати в Італію.

Share