Світлана Лобода показала, як частує київською перепічкою: не залишає спроб здаватися патріоткою

Світлана Лобода раніше була суто українською співачкою, яка стала відомою завдяки участі у супер популярному гурті "ВІАГра" разом з іншими знаменитими співачками, які нині все ще працюють на сцені, тільки хтось в Україні, а хтось в росії.

Лобода багато років тому вибрала для себе побудувати кар’єру в росії, адже саме там жінка бачила перспективу розвитку та більші гонорари. Так, співачка спочатку працювала на дві країни, а згодом оселилась остаточно у рф. Звісно, що саму артистку на той момент абсолютно нічого не бентежило адже й так багато хто з українських артистів перебрався до росії.

Світлана Лобода

Та навіть коли до рідної країни Лободи прийшла війна, то спочатку артистка не ревнувала жодним чином на всі жахливі події, але згодом Світлана таки не витримала і зняла рожеві окуляри. Тому, коли росіяни прийшли до її рідного міста Ірпеня, вона вже активно почала висловлювати свою позицію та зізнаватися в тому, що раніше вона просто боялась зізнатися в тому, що все це є правдою.

Згодом Світлана почала допомагати рідному місту та людям, які постраждали від агресії росії. Жінка створила власний благодійний притулок, де надається психологічна та матеріальна допомога постраждалим. А також, Лобода вже 2 мільйони  відправила на відновлення будинків в Ірпені. Але й це не допомогло жінці завоювати довіру українців.

А днями, Світлана показала фото з київських вулиць, де вона їсть знамениту столичну перепічку. Адже це вважається справжнім делікатесом Київської вуличної кухні.

Таким чином Світлана намагається в черговий раз показати свій патріотизм, але все ж таки, це не дуже працює. Досі артистку обговорюють як зрадницю та зовсім не хочуть сприймати її вчинків та щирих думок, проте вона все ж таки не збирається зупинятися та продовжує показувати свою справжню позицію, яка лише підтримує українців.

Share