Нова обраниця Остапчука Полтавська показала, як шоумен завалює її букетами тюльпанів: романтика без меж

Володимир Остапчук відомий український телеведучий і шоумен, за життям якого стежить велика кількість українців. Особливу увагу привертає особисте життя чоловіка.

Відомо, що за плечима Остапчука цілих два розлучення, які не пройшли тихо та без розголосу. Його особисте життя є досить бурхливим та непостійним. Тому, інтерес до нього був прикутий завжди. Спочатку вся країна з цікавістю спостерігала за розлученням Остапчука та Олени Войченко, адже це було дуже гучно. Олена тоді звинувачувала чоловіка в усіх гріхах, які є можливими. Але Володимир у свою чергу не надто активно на все це реагував.

До того ж у період розлучення Володимир познайомився зі своєю майбутньою дружиною Христиною Горняк. Вони познайомились випадково та закохалися одне в одного з першого ж діалогу. Тому, для Войченко це стало ще одним приводом звинуватити свого екс-чоловіка у зраді, якої, по суті не було.

З Горняк Володимир прожив майже три роки, а от у шлюбі вони перебували 2 роки. І ці пару років були дуже щасливими та насиченими в житті обох партнерів, багато подорожей, романтики, спільних проєктів, будівництво будинку та багато чого іншого. Головне, що вони були щасливими. Проте ця ідилія довго не протягнула і кілька місяців тому, пара розлучилась.

Та здається, жоден з них не шкодує про своє рішення, адже нині у Володимира вже є нові стосунки з молодою обраницею Катериною Полтавською. Дівчині лише 22 роки, вона дуже юна, проте змогла зачепити серце Володимира та втримати його поруч.

Сторіс Каті

Нині Катя демонструє свої стосунки з шоуменом, але не показує спільних фото, лише сніданки, обіди та подорожі. А також, днями Полтавська показала два букети від коханого. Це були тюльпани, й до того ж не маленькі. Тож, дівчині вистачає романтики у стосунках з Володимиром, а це дуже важливо у стосунках чоловіка та жінки.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.