|
03.04.2023 14:25

Надя Дорофєєва зібрала за одним столом своїх коханців: Кацурін і Птушкін сповна замінили їй Дантеса

Рік стосунків з Кацуріним для Наді був нелегким, оскільки весь час дівчина перебувала під великою хвилею критики та постійно чула звинувачення на свою адресу. Річ в тому, що у нашому менталітеті, на жаль, досі заведено обговорювати вчинки людини, навіть не знаючи її ситуацію. Тому, так склалося, що у розлученні з Дантесом саме Дорофєєву вважали винною в усьому, адже дівчина досить швидкоплинно почала крутити роман з Мішею.

Спочатку Надя приховувала свої почуття до Михайла, але з часом все таємне стає відомим для всіх. І ця новина досить сильно шокувала українців, адже Кацуріни за часів свого подружнього життя, стали найкращими друзями для Наді та Вови й мали досить теплі стосунки. І ніхто навіть не міг подумати про те, що колись екс-подружжя можуть змінити партнерів. Але в житті може статися будь-що.

Так вже зараз нарешті почали нормально сприймати відносини Міші та Надії, адже від них віє коханням та стабільністю. До того ж тепер вони відверто демонструють, як проводять час разом. Кацурін готує для дівчини сніданки та вечері, а це важливо. А також є ще одна важлива деталь, це підтримка друзів.

Як відомо, найкращим другом ресторатора є популярний тревел-блогер Антон Птушкін. І днями Дорофєєва показала фото, де вони втрьох проводять вечір. Судячи з фото вони зустрілись в одному з ресторанів столиці та добре провели час за відвертими та душевними розмовами.

Вечір Наді у компанії Птушкіна і Кацуріна

Тож, зараз пара нічого не соромиться демонструвати, адже це їхнє життя та їхні стосунки, і вони лише можуть вирішити, як їм жити. Приховувати та боятися засудження чи просто бути щасливими тут і зараз.