|
03.04.2023 17:02

Переможець “МастерШеф. Битва сезонів” Сашко Цвігун показав свою молоду маму: ошатна жінка з модним боб-каре

Телепроект “МастерШеф” породив чимало талановитих кухарів. Дехто приходив на шоу уже з певним досвідом та професійним бекграундом. Для таких людей, не аматорів, проект став допомогою у просуванні свого бренду. Так сталося і з Сашком Цвігуном, переможцем “МастерШеф. Битва сезонів”, який дивує своїм талантом не тільки звичайних людей, але й професійних шефів.

Коротко про Сашка

Сашко Цвігун — справжній талант. Його фішка — це нестандартні поєднання смаків, авангард в стравах та творчий підхід до подачі страв. Хлопець очолив команду кухарів в ресторані та став повноцінним шефом, коли йому було лише вісімнадцять років. В одному з інтерв’ю Цвігун розповідав, що з усіх сил намагався навчити свою команду сучасним віянням та трендам зі святу кулінарії. Однак зробити це виявилось надзвичайно складно, й тому кухарю довелося оновити штат своїх працівників.

Переможець МастерШеф. Битва сезонів Сашко Цвігун

Сашко Цвігун брав участь в шоу “МастерШеф” двічі. Перший раз він з’явився на телеекранах в другому сезоні “МастерШеф. Професіонали”. Зі слів самого хлопця, він розраховував дійти максимум до десятки учасників. Але реальність перевершила його сподівання, і Сашко став одним із трьох фіналістів. Проте, на жаль, не здобув перемогу.

Вдруге прихильники шеф-кухаря змогли побачити його на “МастерШеф. Битва сезонів”, де змагались учасники різних сезонів: як аматорів, так і професіоналів. Цього разу Сашко Цвігун переміг і довів усім, що лише вдосконалює свої навички.

Отож, з виходом випусків шоу, фанбаза кулінара активно збільшувалась. Наразі на сторінці Сашка в Instagram більше 82 тисяч підписників. Періодично хлопець публікуж фото своїх страв, або якісь цікаві моменти з життя. Так, днями він показав прихильникам, як святкує день народження мами. В сторіс він оприлюднив відео, де вся родина в ресторані вітає жінку. Прихильників вразило те, наскільки Сашко схожий на свою маму. І звичайно, не можна не відзначити те, як стильно виглядає мама молодого кулінара. Жінка має стильну зачіску боб-каре й виглядає значно молодше своїх років.

Сашко Цвігун привітав маму з днем народження