Як виглядають усі кохані чоловіки Олени Зеленської: у невеликому списку є не лише Володимир Зеленський

Олена Зеленська з 2019 року стала першою леді України, і це стало великою відповідальністю для жінки, адже протягом всіх років популярності свого чоловіка, вона не надто любила публічність.

Володимир став відомим ще у 200-х роках, він започаткував власну корпорацію під назвою “Студія Квартал 95”, спочатку все розпочалося з шоу “Вечірній квартал”, а згодом продакшн почав знімати фільми та серіали. І за весь цей час Олена не часто виходила на публіку, бо для неї це не є потрібним.

Олена з Володимиром Зеленським

Та все ж таки особистість першої леді з 2019 року стала дуже цікавити українців, тому багато хто почав шукати інформацію та цікаві зачіпки у біографії жінки президента. Відомо, що до стосунків з Зеленським в Олени був хлопець. Але саме у Володимирі дівчина на той момент побачила рідну душу і захотіла з ним прожити все життя. Так і сталося, бо Зеленський, це перший та єдиний законний чоловік в житті пані Зеленської.

І насправді їхнім коханням можна захоплюватися, бо люди, які прожили разом 19 років і пройшли найскладніші етапи свого подружнього життя досі дивляться один на одного закоханими очима. Вони дуже поважають та люблять одне одного і підтримують неймовірно теплі стосунки між собою. Навіть зараз, у період війни, вони не забувають, що є одним цілим та дуже підтримують і мотивують свою другу половинку.

Батько Олени

Але все ж таки у серці Олени є й місце ще для двох чоловіків. І першим з них є батько першої леді Володимир Тимофійович Кияшко. Чоловік є депутатом, але в першу чергу він люблячий та дуже турботливий батько. Володимир неймовірно любить свою єдину донечку, яка росла на його очах. А, як відомо, любов батька до доньки – це окрема історія, яка сповнена стриманої ніжності, турботи та готовності завжди бути поруч, навіть у найскладніші періоди життя.

Син Кирило

І, звісно, третім чоловіком, якого безмежно кохає перша леді – це її син Кирило, за якого жінка нині дуже переймається, адже хлопець нікуди не поїхав і продовжує своє навчання у школі в столиці. Звісно, як мама вона вклала у свого сина всі найкращі якості й Кирило росте справжнім чоловіком, бо йому є з кого брати приклад.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.