Скоро стане Кацуріною? Надя Дорофєєва показала срібну каблучку на безіменному пальці (ФОТО)

Надя Дорофєєва відома українська співачка, яка стала популярною завдяки участі у гурті "Время і Стекло", яку продюсував всім відомий Олексій Потапенко, який вже не працює з Надею.

Оскільки Дорофєєва досить відома жінка в українському шоу-бізнесі і має неймовірну кількість прихильників, то її особисте життя цікавить багатьох. А останній рік воно було дуже бурхливим та насиченим.

Певно ніхто ще не відійшов від розлучення Дорофєєвої й Дантеса, яке відбулося дуже неочікувано та швидко. Після 10-ти років здавалося б міцних стосунків, вони перетворилися на друзів та партнерів по життю. Так буває, коли люди одружуються у юному віці та розвиваються разом, долають життєві перепони та будують кар’єру. То вони просто переростають свої стосунки і настільки зближуються, що кохання згасає і залишається лише повага одне до одного та трохи інша любов, немов кохання до родичів.

Дорофєєва і Кацурін

Саме така історія відбулася з Володимиром та Надією, і вони вирішили більше не тягнути свої стосунки й просто розлучитися, адже так буде краще для обох. Та згодом, Надя почала зустрічатися з другом свого колишнього Мішею Кацуріним, який також на той момент розлучався. І це стало причиною гучного розлучення.

З того самого дня, як інформація про стосунки Наді і Михайла стала відомою, артистку просто засипали критикою, адже виглядало це так, ніби вона просто пішла від Дантеса до Кацуріна, але це не так.

Та все це вже в минулому, і зараз Надя і Міша чудова пара закоханих людей, які поважають одне одного, цінують, піклуються та підтримують. Вони часто проводять час разом, і їм комфортно так.

Обручка Наді

Але днями Дорофєєва показала цікаве фото, де вона ніби-то демонструє манікюр, але на безіменному пальці видно каблучку, яка провокує чутки про пропозицію руки та серця від Кацуріна. А ось так воно є насправді чи ні, дізнаємося від самої Наді, коли вона буде готова прокоментувати ці здогадки.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.