Коли і за кого Олена Зеленська вперше вийшла заміж: чоловіком став низенький, але перспективний українець

Олена Зеленська стала дуже відомою через шлюб з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським. Він завжди був публічною особистістю, але з часів президентства його життя стало більш цікавим для публіки.

Олена вийшла заміж ще у дуже юному віці, і її обранцем став Володимир Зеленський, відомий всім як президент та засновник студії “Квартал 95”. Будучи ще школярем він закохався в Олену та пообіцяв собі, що досягне того, аби вона стала його дружиною та єдиною коханою жінкою на все життя.

Олена та Володимир Зеленські

Так і сталося, адже Зеленський став досить активно залицятися до неї коли вони вже навчалися в університеті. Й це попри те, що у неї на той момент був хлопець, з яким Олена перебувала у стосунках. Але коли вона почала спілкуватися з Володимиром, то з часом відчула, що вони дуже багато мають спільних рис. Тож, згодом Олена та Володимир стали парою, і зустрічалися цілих 8 років до моменту заміжжя.

Володимир не робив своїй коханій так довго пропозицію, оскільки розумів, що за весіллям обов’язково підуть діти, а до цього чоловік не був готовий. Тому й заміж Олену не кликав. А також в той період Зеленський досить активно розвивав свій бізнес та гумористичну студію.

Тож, кохання між ними існує й досі, і це дуже помітно, оскільки їхня поведінка дуже добре це демонструє. І насправді пара Володимира й Олени є прикладом для багатьох. Вони дуже гарно доводять, що публічні люди не завжди грають якісь ролі. Вони часто бувають такі, які й в житті, без камер та наодинці з собою.

Президентська родина

Тому можна сказати, що багато років тому пані Зеленська зробила правильний вибір і зараз вони досі відчувають кохання одне до одного, яке за багато років спільного життя наповнилося повагою одне до одного, а також повним взаєморозумінням. І ця президентська родина дійсно є взірцем й для молодих пар й для тих, хто вже прожив багато років разом.

Схожі статті

Його тепер не впізнати: який вигляд зараз має візир султана Сулеймана Ібрагім Паша з “Величного століття”

13 років тому Окан Ялабик став справжньою зіркою турецького кінематографу, і довго тримався на п'єдесталі. На його рахунку велика кількість робіт, але пам'ятають його як Ібрагіма.

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.