|
10.04.2023 13:32

Це не колишня дружина Олена Мозгова: Олександр Пономарьов знайшов ще більш молоду заміну красуні Марії Яремчук

Раніше дуже часто у світі шоу-бізнесу підіймалась тема про романтичні стосунки між Пономарьовим та юною співачкою Марією Яремчук. Хоча приводів для цього особливо й не було, проте пліток про стосунки було багато. Одного разу Олександр навіть пожартував в одному з інтерв’ю про свої почуття до співачки. Звісно, хтось сприйняв це серйозно, але знайшлись й ті, хто розумів його сарказм.

Олександр Пономарьов

Так, Пономарьов та Яремчук роками виходили на одну сцену під ретельним прицілом камер та шанувальників, які в свою чергу дуже хотіли побачити щось з особистого життя співаків. Але згодом юна Марія вирішила завершити свою кар’єру. Спочатку дехто припускав, що це через Олександра, але ні. Виявилось, що Маша просто боїться публіки та великої сцени й саме через це дівчина готова була відмовитися від зіркової кар’єри та слави.

Пономарьов та Яремчук

Звісно після різкого зникнення Яремчук плітки про роман ще довго існували, але вони не підтвердилися, оскільки жодних романтичних відносин між ними не було, суто робочі. Але варто сказати, що це був гарний піар-хід, який допоміг розкрутити Марію дуже швидко.

Ну а вже зараз у Пономарьова є й інші проєкти, наприклад, днями чоловік зробив у себе сторіс рекламу нової пісні Поліни Бабій. Колись ця сама Поліна брала участь у талант-шоу “Голос діти” й потрапила до команди тренерів “Время і Стекло”.

Сторіс Пономарьова

Річ в тому, що дівчина випустила свою нову пісню “Весна”, й Пономарьов вирішив підтримати юний талант Поліни. Тому виклав сторіс з її новим треком. Звичайно отримати підтримку від самого Олександра Пономарьова це неймовірно приємно та цінно.