|
10.04.2023 14:39

Аліна Гросу після розставанням з Полянським переїхала в Америку і заговорила про тест на батьківство: “Отак”

Аліна Гросу відома українська співачка, яка стала зіркою ще у дитинстві, але згодом вона вирішила взяти паузу, та присвятити свій час навчанню й коли вирісла та отримала освіту із задоволенням продовжила робити кар'єру.

Аліна досить молода й дуже талановита артистка, яка підкорила своїм талантом всю Україну ще змалечку. А згодом здобула акторську освіту, тому зараз її можна побачити й в декількох українських серіалах. І варто сказати, що акторка з Гросу вийшла дуже талановита.

Аліна Гросу

Звісно прихильників Гросу дуже цікавить її особисте життя, а не лише творче, тому, коли Аліна після свого невдалого досвіду заміжжя почала крутити роман з російським актором Романом Полянським. Спочатку Гросу навіть не думала починати спілкування з Ромою, але доля зіграла з ними романтичні стосунки, які проіснували достатньо довго.

І хоча Роман та Аліна жили на дві країни, їм це жодним чином не заважало побудувати гарні стосунки. Та згодом коли почалась війна в Україні, співачка звісно залишилась на Батьківщині, і це нікого не здивувало, але питань з приводу позиції її закордонного нареченого, на які Аліна не надто охоче відповідала та не надавала ніякої конкретики.

І врешті-решт пара розійшлася, але причин досі ніхто не знає. Й саме після розставання Гросу почала своє нове життя. Спочатку вона вирушила у Америку, аби спробувати навчитися новому у школі вокалу, а ще записати нові пісні. Тому, незабаром від Гросу можна буде чекати нових пісень.

Але артистка ще й активно ділиться своїм життям за кордоном та розповідає цікаві історії й демонструє, чим займається та що бачить. Так, днями співачка показала у магазині коробочку де були зображені тато й маленька дитина.

Сторіс Гросу

Та ніяких коментарів Гросу писати не стала, тому, невідомо навіщо дівчина запостила цей товар у сторіс. Напевно, згодом Аліна розповість що до чого, але зараз це залишається загадкою.