|
12.04.2023 23:59

Як виглядала Ірина Білик до та після пластики: маленькі губи, велика ямочка на підборідді та ніс картоплиною

Коли Ірина Білик питають про зроблені пластичні операції, то вона відповідає просто: коли є гроші, гріх не скористатися та не покращити свою зовнішність. Артистка ніколи не приховувала того факту, що вдавалася до хірургії заради збереження своєї краси. Втім, з її юності багато що змінилося, і зовнішність співачки абсолютно інша.

Артистка зробила ринопластику, імовірно блефаропластику та вдавалася до безлічі інших процедур, завдяки яким їй вдалося змінитися кардинально. Наприклад, зараз у Ірини пухкі та пропорційні губи.

Як виглядала Ірина Білик до та після пластики

Вперше співачка лягла на стіл пластичного хірурга 1999 року, а саме після народження сина Гліба. В Ірині Білик були комплекси через її зовнішність. Зокрема, артистку не влаштовувала форма її очей, які трохи нависали та виглядали “сумним”. Останньою краплею для Білик стали слова президента Леоніда Кучми, який звернув увагу на сумні очі артистки.

Як виглядала Ірина Білик до та після пластики

Примітно, що зачіска артистки також потерпіла серйозні зміни, і якщо у молодості Ірина здебільшого з’являлася з дуже пишною і часом кучеряву шевелюрою, то зараз в неї завжди світла, випрямлене волосся.

Як виглядала Ірина Білик до та після пластики

Можна помітити і зовсім іншу форму брів, однак дана естетична особливість легко виправляється косметологією та косметикою.

Втім, варто відмітити, що Ірина Білик як була красунею у молодості, так і залишилася нею у зрілому віці, хоча і здається, що це абсолютно дві різні людини.

Як виглядала Ірина Білик до та після пластики

Нагадуємо, що 2 роки тому Ірина Білик повідомила, що розлучилася зі своїм пʼятим чоловіком Асланом Ахмадовим. Офіційна причина розлучення — тривала розлука через пандемію. Спочатку артистка очікувала, коли ж її чоловік повернеться з російської федерації до неї, але згодом зрозуміла, що цього не станеться, адже чоловік не горить бажанням приїхати. При цьому подружжя залишилося в хороших стосунках, адже має спільного сина Табріза. Після початку війни Аслан підтримав свою дружину та виступив проти дій російської федерації.