|
23.04.2023 10:53

38-річний Остапчук і 22-річна Полтавська відгуляли весілля: ведучий у вишиванці, а наречена у лляній сукні

Після новини про розлучення зі своєю другою дружиною Христиною Горняк Володимир Остапчук здивував публіку, швидко вступивши у роман з дівчиною, яка молодша за нього на 16 років. Молода журналістка Катя Полтавська стала новою обраницею зірки, яку він тривалий час намагався приховувати від публіки. Однак, аудиторія швидко розкусила пару. Ба більше, поговорюють, що молоді люди вже побралися. Але весільними кадрами шанувальників не потішили.

Володимир Остапчук і Катя Полтавська відгуляли весілля

Натомість нещодавно до мережі потрапили інші фотографії: Володимир та Катерина днями відвідали торжество молодої пари, яка влаштувала свято кохання на березі Дніпра під відкритим небом.

Володимир Остапчук і Катя Полтавська відгуляли весілля

При цьому Володимир був ведучим на заході. Шоумен обрав для даної роботи розкішну вишиванку молочного кольору та з червоними візерунками. Наречений тим часом зупинився на кежуел-образі, а наречена одягла і лляну білу сукню з білою вишивкою.

Агентство з організації свят також подбали про те, щоб зала, в якій зберуться гості була прикрашена на традиційні етнічні мотиви, в яких здебільшого домінував червоний колір, а також елементи з сухої пшениці.

Нагадуємо, що минулого року Володимир Остапчук повідомив про своє розставання з Христиною Горняк, з якою одружився не так давно. Пара пройшла разом через складний період: після розлучення з Оленою Войченко телеведуча регулярно боровся за право бачитися та спілкуватися з дітьми. Тим часом екс-дружина активно спілкувалася з журналістами та знаходилася у стані війни з колишнім партнером.

Володимир Остапчук і Катя Полтавська відгуляли весілля

Екс-подружжя регулярно обмінювалися публічними звинуваченнями, а також розкривала деталі їхнього особистого життя та секрети одне одного. Тільки після того, як Христина пішла з життя Володимира, йому вдалося помиритися з Оленою Войченко, налагодити їхні спілкування і навіть попросити у жінки вибачення публічно. Остапчук визнав, що це необхідно було зробити та нарешті помиритися.