|
23.04.2023 14:19

Сезон розпочато: фіналіст “Холостячки-2” Дмитро Шевченко у шопері від Adidas садить картоплю – без примх

Автор: Юлія Ящук

Дмитро Шевченко наділений прекрасною спортивною формою, завдяки своїй праці в залі й відданій любові до активного способу життя. Його сміливо можна назвати серцеїдом, адже отримував достатньо уваги від дівчат та навіть перебував у статусі одруженого чоловіка.

Колишні багато подорожували, здавалися такими схожими, але ідилія тривала недовго. Через півтора року після весілля, почалися труднощі, що дали тріщину у їхньому шлюбі. Дмитру важливо, щоб кохана дівчина розділяла його спосіб життя, їздила з ним до родичів на свята, адже вони для нього понад усе. В результаті, не впоравшись з усіма перипетіями, було прийнято рішення розлучитися.

Дмитро Шевченко

З великої надією, жагою до зустрічі свого справжнього кохання, Шевченко потрапив на проєкт “Холостячка-2”. Знайомство зі Златою Огнєвіч стало для нього, як ковток свіжого повітря й великим розчаруванням на фіналі, коли жінка, яка припала йому до душі відмовила. Зараз деталями особистого життя не ділиться. Відомо, що серце нашого героя матеріалу зайняте, проте ані ім’я, ані діяльність нової дівчини глядачі та підписники не знають.

Дмитро Шевченко у шопері від Adidas садить картоплю

Чоловік обожнює приїжджати на вихідні до своїх батьків, відпочивати та заряджатися позитивними емоціями на новий лад. Цього разу спортивний чоловік показав, як можна ефективно займатися активностями на свіжому повітрі й допомогти цим батькам.

Дмитро Шевченко показав, як садив картоплю

Дмитро вже відкрив весняний сезон “картоплі” й зайнявся її посадкою. На відео Шевченко у шопері Adidas, яку купив багато років тому, взяв вила, лопату до рук і саму картоплю на посадку. Зазначив, що для нього це тренування виявилося доволі ефективним. Руки, ноги, спина прес – все було залучене.