|
23.04.2023 16:59

Кого Ірина Горова проміняла на Потапа, який її потім зрадив: такий же великий, лисий та брутальний (ФОТО)

Колишня дружина найвідомішого українського продюсера Потапа Ірина Горова має за плечима два шлюби, і зберегла з екс-обранцями прекрасні стосунки.

Тільки-но Потап та Ірина Горова стали відомими, преса одразу ж почала ставити велику кількість запитань до пари стосовно їхнього шлюбу. Здавалося, що цей союз не зможе витримати шаленої популярності і, як з’ясувалося згодом, так і було. Ірина змогла вийти з цієї історії з гордо піднятою головою та честю, пробачивши чоловіку зраду та зумівши залишитися з ним друзями заради спільного бізнеса та сина.

Кого Ірина Горова проміняла на Потапа

Кого Ірина Горова проміняла на Потапа

Але варто віддати належне, досвід у розлученні в неї вже був. Перший чоловік Ірини Горової, Юрій Горовий, колись був кращим другом Олексія Потапенка.

Разом з ним вони намагалися підкорити сцену, писали і створювали свої перші композиції і активно просувалися в шоу-бізнесі. Саме від нього Ірина Горова народила свою дочку Наталію. Після розлучення жінка вийшла заміж за Олексія, але з колишнім продовжила спілкуватися заради дитини. Тож Юрій був частим гостем у будинку продюсерів, особливо за нагод, які напряму стосувалися його спадкоємиці.

Кого Ірина Горова проміняла на Потапа

Чоловік навіть встиг засвітитися у багатьох кліпах з Потапом, але згодом його кар’єра почала вщухати.

Нагадуємо, про стосунки Потапа та Насті Каменських стало відомо 2019-го, коли пара оприлюднила на особистих сторінках соціальній мережі Instagram свіжі фотографії з весілля. Аудиторія довго не могла повірити, що це правда і навіть підозрювала, що насправді знаменитості знімали спільників. Пізніше подружжя підтвердило, що побралося.

Кого Ірина Горова проміняла на Потапа

А вже через декілька років Потап та Настя Каменських визнали, що розписалися набагато раніше у Лас-Вегасі. Свято, яке було влаштовано в столиці, було лише річницею їхнього весілля, яке вони організовують кожного року. При цьому одразу виконавці не зізналася, що роман розпочався ще за часів, коли Потап був одружений. Але згодом продюсер поступився і в цьому питанні і розповів журналістам, що факт зради був присутнім, про що він сильно пошкодував, адже можна було вчинити чесно.