|
24.04.2023 16:57

Наталя Могилевська показала, як займається боксом з персональним тренером: повторює за Огнєвіч

Наталя Могилевська народна артистка України, яка за всі роки своєї кар'єри змогла підкорити мільйонну аудиторію слухачів. Голос Наталі дійсно можна вважати унікальним, а творчість особливою.

Могилевська завжди була цікава людям не лише, як артистка, а  як просто людина та жінка. І звісно, Наталя слідкує за собою, оскільки вона є публічною особистістю. Хоча у Могилевської завжди були проблеми з вагою. То Наталя худне, то набирає, і це особливість організму. Але при цьому всьому жінка завжди мала неперевершений вигляд.

Наталя Могилевська

За все своє життя вона встигла змінити безліч образів. Могилевська не боїться ризикувати та експериментувати, тому вона мала різний колір волосся, та його довжину, а також жінка загалом не боїться викликів. Оскільки вона має сильний та бойовий характер. Колись її життя було не простим, у Наталі навіть була охорона, оскільки у 90-ті для багатьох артистів були не найлегші часи.

Й у молодості та у дитинстві вона займалась спортом, і це зовсім не дивно, бо всі ми у юності активні, спортивні та готові на всі життєві виклики. Ну а вже потім, коли Могилевська почала активно розвиватися у кар’єрі, їй було зовсім не до спорту. Але танці в її житті були присутні. Адже це частина виступів, й до того ж вона брала участь у шоу “Танці з зірками”.

Могилевська займається боксом

Але днями співачка показала, як колись займалась боксом, видно, що фото архівне, бо зараз у Наталі інша зачіска. Та все ж таки, Могилевська має досвід боксування, а це досить складний вид спорту, особливо для жінок. Проте досить багато жінок ним займаються.

Наприклад, навіть серед зірок вже є дві жінки, які займаються боксом, Наталя Могилевська та Злата Огнєвіч. Обидві співачки, але в додаток цікавляться й боксом.