|
25.04.2023 15:55

Надія Матвєєва вирішила не відставати від молодого нареченого та пофарбувалась у фіолетовий: тепер у тренді

Телеведуча завжди має бути у формі й мати гарний вигляд, адже вона є обличчям каналу, з якого інші беруть приклад. Тому, доглядати за собою є частиною роботи. Звісно, це повинно бути частиною життя. Тому Надія дуже ретельно стежить за своєю зовнішністю.

Налія Матвєєва

Колись у житті Матвієнко був період не найкращої фізичної форми, але Надя вчасно взяла себе в руки та почала активно займатися своєю фігурою. І зараз у свої 54 роки ведуча може похизуватися неймовірним виглядом, оскільки робить різноманітні процедури краси, а також, займається спортом.

А, як відомо, спорт робить наше життя більш живим та продуктивним, завдяки йому люди можуть отримувати позитивні емоції та виганяти негативні. А також робити своє тіло кращим. І звичайно, додається впевненість в собі. Тому, після того, як жінка почала собою займатися, вона змогла зустріти справжнє кохання.

Свого обранця Надя не розсекречує, але не рідко викладає з ним романтичні кадри. Відомо, що між Матвєєвою та її чоловіком велика різниця у віці, і вона старша. Але ж вік ніколи не був перепоною для кохання. Головне, щоб людям було комфортно одне з одним. І хоча раніше ведуча вважала, що зустрічатися з молодими хлопцями не зовсім її, то після того, як закохалася, її світогляд змінився. Тепер Надя дозволяє собі бути щасливою та експериментувати із зовнішністю.

Так, днями Матвєєва показала відео, де вона з фіолетовим волоссям реагує на вірш Кузьми Скрябіна. Можна було б подумати, що телеведуча вирішила кардинально змінити образ та омолодитися. Але це всього-на-всього маска в instagram, тому, не варто переживати за нові образи Наді, вона залишається такою ж стильною, як і була й на кардинальні зміни поки не наважується.