|
26.04.2023 16:10

“Це щось космічне”: Тіна Кароль закуталась у теплу ковдру та попрощалася з холодами на фоні моря

Кароль завжди могла здивувати своїх прихильників цікавими образами. Загалом Тіна одягає класичні вбрання, сукні, костюми, широкі брюки, спідниці. І це її особливість. Раніше Кароль мала проблеми з вагою, вона у неї ніколи не була стабільною. Але при цьому жінка завжди мала приголомшливий вигляд. Бо у артистки є певний шарм, який може захопити всіх навколо.

Тіна Кароль

Також Тіна асоціюється у багатьох лише з червоною помадою, бо певний час Кароль майже постійно носила червону помаду, тому люди звикли до цього й зараз, коли артистка поступово переходить на нюдові відтінки, це теж дивує. Але зміна помади не єдина у житті співачки.

Вже майже рік тому, Кароль дуже сильно скинула вагу, і це сталося дуже різко, тому багато хто припускав думки, що співачка навіть чимось захворіла, тому що худорба Кароль дійсно іноді викликає опасіння. У неї дуже чітко проявлені вилиці, ключиці. Тому за артистку багато хто переживає.

Та врешті решт такого результату жінка досягла завдяки регулярним заняттям йоги. І дійсно саме ці правильні асани та навантаження допомагає розвивати гнучкість свого тіла та скидати вагу. Але у життя Тіни ще й повернулась творчість, бо за період війни вона не могла писати пісні. Але зараз Кароль почала знову писати.

Нові фото Кароль

Так, днями у мережі з’явилась серія фотокарток, де співачка у теплій ковдрі позує на фоні моря. І це не просто була фотосесія, а кадри зі зйомок нового кліпу. Вийде він незабаром, і трек, на який буде знятий цей кліп повинен бути дуже потужним та нести в собі сильний сенс.