|
27.04.2023 15:31

Ольга Мартиновська зробила пластичну операцію за кордоном та показала результат: помолоділа для Ярославського?

Одні знаменитості обирають шлях повного перевтілення, а інші змінюються непомітно для ока глядачів, намагаючись зберегти молодість, здоров’я та природну красу. Саме по такому шляху пішла Ольга Мартиновська, зміни у зовнішності якої навіть не всі помітили.

Та коли кулінар вказала на те, для чого звернулася до хірургів і що змінила в собі, все раптом стало очевидно.

Ольга Мартиновська зробила пластичну операцію

Ольга Мартиновська зробила пластичну операцію

Так, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання, що під час перебування за кордоном вона зробила блефаропластику. Операція була проведена у Празі, лікарем-іноземцем. Результат настільки сподобався підписникам зірки, що вони активно почали розпитувати про хірурга, якого вона обрала. І дійсно, верхні повіки зірки прооперовані таким чином, що не дивлячись на відсутність навислості, не одразу стає зрозуміло, що мало місце втручання.

Ольга Мартиновська зробила пластичну операцію. Скріншот особистої сторінки зірки

Для того, щоб підписники мали можливість порівняти та побачити результат, зірка додала фотографії до та після, на яких чітко та добре видно, як сильно змінився її погляд.

Нагадуємо, що після зйомок останнього сезону “МастерШеф. Професіонали” Ольга Мартиновська забрала свою дочку Віруню та поїхала за кордон. Сталося це у лютому, коли була небезпека повторного наступу російської федерації. Кулінар довго сумнівалася, чи варто їй евакуюватися з дитиною, але врешті-решт прийняла рішення, що необхідно це зробити.

Тим не менш, вже скоро Ольга повернеться на батьківщину, адже телеканал СТБ вже активно проводить кастинг на наступний сезон кулінарного шоу, а це означає, що Ольга повернеться як мінімум для зйомок.

Дивовижно, що за цей час зірка змогла провести таку пластику, встигнути відновитися, а її шанувальники навіть нічого не помітили, адже вона регулярно публікувала новий контент на особистій сторінці, тож немає сумнівів, що у зірки є помічник SMM, який виконував дану роботу.