Володимир Зеленський розповів, хто стоїть на заставці його телефону: це точно не перша леді

Володимир Зеленський нині є прикладом для багатьох світових лідерів і простих людей, оскільки за останній рік він проявив неабияку стійкість, силу характеру, непокірність та волю.

Підносити такого керівника державою, як Зеленський, стало невід’ємною частиною розмов кожного українця. Адже є за що. Володимир – це перша людина, яка не реагує на провокації та залякування з боку “великої росії”, адже він знає, що несе відповідальність за мільйони людей, він пропускає всі ці жахливі події крізь себе і йому зараз точно не легко. Проте він тримається і тим самим показує приклад кожному з нас.

Володимир Зеленський дивиться у світле майбутнє
Володимир Зеленський

Відомо, що за останній рік президент дуже рідко має змогу бачити своїх рідних і друзів, це важко. Але тепер у нього інший режим, який не дозволяє Володимиру відпочити або насолодитися вихідними у колі родині. Адже вихідних й нього немає.

Наприклад, з дружиною Зеленський бачиться завдяки спільним діловим зустрічам та завдяки тому, що вони можуть відвідувати одні й ті самі заходи. А от зустрічі вдома – це рідкість. Звичайно, обидва вони сумують за тим часом коли могли насолоджуватися вечорами разом. Але тепер все інакше, і головне, що Олена це розуміє та не припиняє підтримувати Володимира.

А от з дітьми ситуація ще гірша, на жаль, син та донька Зеленського не мають змоги бачити батька часто, і для них ці зустрічі неймовірно цінні, бо тато працює і вдень, і вночі. Та врешті-решт, цей період варто пережити й зрозуміти, що все колись закінчується.

Ментальну підтримку ще ніхто не скасовував, саме тому пан президент в інтерв’ю з Дмитром Комаровим зізнався, що саме фотокартка дітей стоїть на заставці його телефону, а від дружини Олени він завжди чекає дзвінка.

Це виглядає дуже мило, а ще й несе в собі неймовірно сильний сенс. Бо це ж не просто фото – це його душа.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.