|
04.05.2023 12:24

Зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару вперше показала своїх батьків – в Ботанічному саду з найріднішими

Акторка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару поділилася милою світлиною, де показала своїх батьків публіці. Найрідніші провели час разом в тиші та затишній атмосфері.
Автор: Юлія Ящук

Не варто забувати про людей, які подарували вам найцінніше – життя. Ніколи не знаєш, що очікує на нас завтра, тому виділити вільну хвилину, обійняти, поцілувати, сказати “дякую” своїм батькам досить важливо.

Ірина Сопонару справжня зірка українського гумору. Її провідні ролі на сцені та серіалах завоювали прихильність українських глядачів. Яринка з культового ситкому “Одного разу під Полтавою” – уособлення сільської жінки, яка віддана дружина, мама та прекрасна господиня. Саме цей образ так пасує Ірині за її темпераментом та харизмою.

Гумористка Ірина Сопонару

Ірина Сопонару вперше показала своїх батьків

У своєму Instagram-блозі акторка поділилася теплою та затишною світлиною, як провела час з батьками. Продемонструвала, який вигляд мають її найрідніші. Сім’я прогулялася Ботанічним садом, аби замилуватися природою та красою нашої спадщини.

Такий спільно проведений час зблизив родину, адже Ірина багато працює, а тому змогу гуляти з батьками має не завжди. Вони усміхнені, яскраві та сонячні подарували настрій та позитивні емоції користувачам соціальної мережі.

“Один прекрасний день”, – підписала світлину Ірина.

Нагадаємо, що крім успішної кар’єри, змогла зустріти своє жіноче щастя в обліку британця, на ім’я Ріс у 2021 році. Обидвоє знайомі з батьками одне одного. Жінка мріє про весілля і вже готова до такого зваженого кроку, але пропозиції ще не дочекалася. З початку війни Ірина була вдячна коханому за підтримку, надійне плече та тил, який надав їй обранець.