|
05.05.2023 15:16

Настя Каменських приховала живіт і показала букет від Потапа, який більше за її саму: “Моє кохане медвежатко”

За 20 років роботи на сцені Потап та Настя Каменських звикли до постійної уваги від аудиторії. Бували скандали, бували й неймовірні успіхи, якими хотілося ділитися з усім світом. Після початку повномасштабної війни в Україні до зіркового подружжя знову повернулися усі погляди.

Настя Каменських показала букет від Потапа

Артисти евакуювалися з України незадовго до 24 лютого, але не поверталися рекордно довго. Настя Каменських з’явилася на батьківщині лише у серпні 2022-го, а її чоловік — у вересні. При цьому Потап спочатку презентував доволі невдалу композицію, а потім зазнав репутаційних втрат.

Настя Каменських показала букет від Потапа

Мова йде про звинувачення його екс-підопічної Євгенії Гордої, яка розповіла, що Олексій нібито зраджував своїй дружині з нею. Пара тривалий час не коментувала дані новини, а потім заявила, що таким чином молода виконавиця намагалася пропіаритися на відомих іменах. У той самий час плітки про розлучення Потапа та Насті Каменських з новою силою заполонили мережу. Знаменитості підозріло довго не контактували публічно, не взаємодіяли в соціальних мережах і навіть намагалися не обговорювати одне одного в інтервʼю. І Настя, і Олексій пояснювали це завантаженим гастрольним графіком та розлукою. Однак, журналісти підозрювали, що мова дійсно може йти про серйозну тріщину у стосунках.

Нещодавно Настя Каменських вирішила трохи погасити цей вогонь та оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото з величезним букетом, який отримала від благовірного.

Даний жест Потап зробив не у простий день, а на день народження своєї дружини.

Нагадуємо, що 4 травня Насті Каменських виповнилося 35 років. Співачка досі бездітна, а тому постійно відчуває на собі тиск від публіки та преси щодо майбутнього поповнення в родині. Разом з Потапом та своєю мамою артистка проживає у передмісті на Київщині, в елітному житловому комплексі та має зіркових сусідів. Під час війни вона постійно знаходиться у розлуці зі своїм чоловіком. За останніми даними артистка знаходиться в Україні, а Олексій за кордоном, чого навіть не приховує.