|
05.05.2023 16:55

Кохання, освідчення і сонячний Київ: Дан Балан показався в Україні після зізнання у почуттях від Тіни Кароль

Як відомо, станом на 24 лютого 2022-го Дан Балан знаходився в Україні. Чим саме займався артист достеменно не було відомо. Ба більше, не дивлячись на свою проукраїнську позицію та активну підтримку Україні, Дан не розповів, що засвідчив усе своїми очима і бачив набагато більше, ніж може здатися.

Про те, що Балану вдалося перетнути кордон та покинути Україну незабаром розповіли його матір Людмила Балан, а також концертний директор з Молдови.

Дан Балан показався в Україні

Дан Балан показався в Україні

Про своє місцезнаходження виконавець не говорив і потім. Подейкували, що він проживав в Сполучених Штатах Америки, згодом з’являлася інформація про його перебування в Туреччині, а нещодавно зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відривок зі свого нового відеокліпу, який був відзнятий в Києві.

Для створення композиції та ролику Дан використав своє альтер-его Crazy Loop. Співак звертається до нього вкрай рідко, але найвірніші шанувальники добре пам’ятають цього героя у білих окулярах.

Нагадуємо, що не так давно Тіна Кароль надала візит у Молдову, де дала великий концерт. На виступ української поп-діви прийшла і матір Дана Балана Людмила. Кароль прекрасно знала, хто знаходиться серед її глядачів, і потім публічно звернулася до жінки, осипавши її та її сина компліментами. Зокрема, Кароль заявила, що син молдавської співачки — найкращий чоловік після її сина Веніаміна.

Дан Балан публічно на дане зізнання не реагував, однак пізніше Тіна Кароль давала інтерв’ю, в якому визнала, що підтримує зв’язок з артистом. Таємничість знаменитостей, а також наявність в них спілкування, про яке вони замовчували досить довго, знову наштовхує фанатів на думку, що між Тіною та Даном можуть бути романтичні стосунки.

Зокрема нова відеоробота, в якій Дан розповідає про своє юнацьке кохання, лише підливає олії у вогонь і може свідчити про джерело натхнення у артиста, яке також знаходиться в столиці України. Тим не менш, Дан веде дуже закритий образ життя і навряд відповість на такі цікаві питання.