Як виглядає дружина журналіста Дмитра Комарова, якому пощастило взяти інерв’ю у Зеленського: красуня-модель

Дмитро Комаров найвідомиший український тревел-журналіст. Його передачу "Світ навиворіт" знає та просто обожнює кожен українець, адже воно відкриває нам нові горизонти.

Комаров неймовірно сміливий журналіст, адже випробувати на собі культуру різних країн наважиться не кожний. Важкі переїзди, довга дорога без сну, екстремальні пригоди та відкриття. Діма навіть завжди готовий попрацювати та приміряти на себе різні ролі. За свою кар’єру Діма й у шахтах був, і каміння добував, і на охоті. Тобто, пригод у його житті було дуже багато. І всі вони незабутні.

Весілля Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко

У Комарова шалений графік та режим життя і здавалося б йому важко знайти час на особисте життя. Але у його житті все навпаки. Дмитро не лише знайшов час на зустрічання та відносини, а ще й на завоювання міс світу та своєї майбутньої дружини Олександри Кучеренко.

Загалом своє особисте життя Комаров ніколи не виставляв на загал, оскільки через свої постійні відрядження та поїздки в реальному житті чоловік просто хоче відпочити та насолодитися часом, який він проводить з коханою дружиною.

А от познайомилися Саша і Дмитро на конкурсі “Міс Україна 2016”, де дівчина здобула перемогу, а сам Дмитро був одним з членів журі. Історія знайомства була і очевидною і цікавою водночас. Дівчина розповіла, що телеведучий сам зненацька запропонував їй допомогти з благодійним проєктом, який був одним з етапів конкурсу. Тому Дмитро поділився своїми ідеями щодо його реалізації з Сашею. Друга зустріч відбулася випадково Олександра просто забула в офісі у Дмитра його подарунок, який Діма встиг подарувати під час мінімального спілкування. Тож, дівчина написала про це чоловікові й Дмитро запропонував зустрітися, щоб його віддати, власне так і почалися розвиватися їхні стосунки.

Дмитро з дружиною
Дмитро з дружиною

А от крізь час телеведучий зробив пропозицію своїй обраниці у гелікоптері під час польоту над Києвом. Але свої стосунки пара ретельно приховувала, проте у 2019 році вони зіграли весілля у столиці, але частина вінчання відбулася в Єрусалимі, що було дуже символічно.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.