|
17.05.2023 10:02

Світлана Лобода вперше показала обличчя молодшої доньки: Тільда не схожа на соліста Рамштайну (ФОТО)

Співачка Світлана Лобода рідко показує своїх доньок, особливо молодшу від сторонніх очей, але продемонструвала нову світлину, де видніються риси найменшої Тільди.
Автор: Юлія Ящук

Артистка вперше стала мамою у 2011 році. Тоді Всесвіт подарував дівчинку, яку назвала Євангеліною або скорочено Євою. Цікаво, що прізвище дала їй не своє та не колишнього – хореографа Андрія Царя. Наразі в документах 12-річна Єва, зветься Левандовською. Рішення Світлана пояснила досить просто, адже тодішні молоді батьки записали її за прізвищем матері Царя – Інни Левандовської.

Світлана Лобода та Андрій Цар

А далі ще цікавіше. У 2018 році співачка народила свою другу дитину, сестричку старшій доньці. Лобода довго не могла визначитися з ім’ям, але шанувальникам представила її, як Тільда, що згодом виявилося пестивим від Матильда. Біологічного батька публіка не дізналася й зараз, лиш будують з того часу певні теорії.

Зірка неодноразово постила світлини зі старшою, але молодшу ніяк не наважувалася показати користувачам соціальних мереж, мовляв, вона досить в маленькому віці для публічного життя. Наразі бачимо, що музична виконавиця полишила свої забобони й поділилася свіжими кадрами, як виглядає її Тільда.

На світлині двоє сестер з матусею постали поруч та весело проводили час, імовірніше за все, за даними третього й четвертого кадру на риболовлі. Тільда ніжно поцілувала Світлану в щічку та губи, де можна помітити, як за цей час виросла ця крихітка.

Батько Матильди за даними деяких ЗМІ – соліст гурту “Rammstein” Тілль Ліндеманн, мовляв, саме на честь нього вирішила подарувати другій доньці таке незвичне ім’я, яке по звучанню схоже на заявленого батька.