|
19.05.2023 13:02

Учасниця “МастерШеф. Професіонали-4” Поліна Клименко зробила будуарну фотосесію: для Ярославського старається

Кожен учасник який приходить на проєкт має певні плани на себе та свій шлях. Поліна прийшла бувши професійним кондитером. Дівчина не боялася змагатися з людьми, які працюють на всіх процесах і вміють готувати не лише десерти. Загалом сезон професіоналів завжди є дуже серйозним, адже там велика конкуренція амбіційних людей.

Та Клименко не лякають складні виклики, бо це навпаки спосіб довести собі, що вона доволі сильний кухар, а не лише кондитер, боєць по життю та може змагатися не лише з конкурентами, а ще й зі своїми страхами.

На проєкті Поляна дійсно проявила себе як сильний гравець, а також дівчина розкрилась як особистість. Вона показала себе як справжній професіонал і як сильна молода, амбіційна особистість. І варто сказати, що у кожного учасника є один улюблений суддя. Це вибудовується на емоційному рівні. І було видно, що у Клименко улюбленим суддею був Володимир Ярославський.

Поліна завжди намагалась зробити так, щоб її страви оцінював саме Володимир, а також за кадром дівчина спілкувалась з суддею, робила з ним спільні фотографії. А також Клименко завжди радилась з ним, адже Ярославський це дійсно яскравий приклад для наслідування.

Та от днями дівчина виклала свої нові й достатньо сміливі фото у мережу. Дівчина постала у яскравому образі, з красивим макіяжем та навіть оголила плечі й тіло, яке прикрила журналом.

Фотокартки, звісно, вийшли досить цікавими, але для кого так старається Поліна, невже чекає реакції від Володимира? Але відповідь залишиться при ній.