Володимир Зеленський ледь доріс до стегон Катерини Осадчої: фото зірок в повний зріст все пояснює

Володимир Зеленський та Катерина Осадча давно знайомі особисто, оскільки все своє життя вони знаходяться в одній сфері. Тож, немає нічого дивного у тому, що вони мають спільні фото.

Кожна людина народжується особливою, у кожного свої фізіологічні переваги та недоліки. Варто розуміти, що ідеалу не буває, ніколи у світі не народжувалися ідеали або еталони. І насправді вже давно це зрозуміти та виховувати своїх дітей так, аби вони це розуміли й не цькували інших діточок, які потім заганяють себе у клітки з комплексами і не можуть робити те, що дійсно хоче їхня душа, бо вони вже впевнені, що не такі як всі та чогось не гідні.

Володимир Зеленський дивиться у світле майбутнє
Володимир Зеленський

Ми часто бачимо у людях невпевненість, хоча всі від народження народжуємося з однаковим набором якостей. Якщо зараз кожен згадає себе у дитинстві, то здивується своєю сміливістю. Тоді нам всім було все одно, хто і що думає, ми були дітьми і думали лише про позитив. А от коли зростаємо, потрапляємо у соціум де панують свої правила й рамки, все це руйнується, на жаль.

Але ж варто йти крізь комплекси, це важкий, але такий потрібний шлях для кожної людини. Якщо хтось думає, що всі відомі люди вважають себе ідеальними, ні, це геть не так. Наприклад, багато хто в собі не впевнений і частою причиною є зріст, та загалом зовнішність.

Наприклад, у мережі нині стала популярна фотографія Катерини Осадчої, де до неї прикріпили фігуру Володимира Зеленського. Президента зробили занадто маленьким. І це вже прямий жарт про зріст.

Фото Зеленського та Осадчої

Адже Катерина достатньо висока, а от Зеленський значно нижче, але й не маленький. Звісно, це фото можна сприйняти як щось смішне, але якщо замислитися, то такі “жарти” прихильників ніщо інше як булінг. І порівняння Зеленського з Осадчою демонструє те, що він не має статусу та меж.

Схожі статті