Оля Мартиновська після повернення до України показала сімейне щастя без Ярославського: ідеальна пара з дитиною

Ольга Мартиновська відомий український шеф-кухар, яка доволі швидко стала відомою після тріумфальної перемоги у кулінарному шоу "МастерШеф". І саме на цьому шоу Ольга нині є незмінною суддею.

Окрім того, що Оля є цікавою для людей через свої професійні якості, вона ще й цікавить українців своїм особистим життям, яке, здається дуже бурхливим та непостійним. Річ в тому, що жінка була заміжня і має донечку Віру. Але її шлюб швидко розпався, оскільки чоловік Мартиновської не витримав завантаженого графіка дружини й почав задивлятися на інших. І саме тут, вже Оля не стримала емоцій та вирішила розлучитися зі своїм обранцем.

Ольга Мартиновська разом із Володимиром Ярославським

Нині шефиня досі самотня, але їй вже багато років приписують роман з колегою Володимиром Ярославським. Але між ними лише дружба, і вона дуже міцна. А ось дочку вона виховує сама й вже встигла побудувати досить успішну кар’єру, як на кулінарному поприщі, так і на телебаченні. Також, варто зазначити, що про Олю написали у книзі, а це теж неймовірно гідно.

Останній рік Мартиновська постійно подорожує, і це не заради власних бажань, а лише через те, щоб її донечка Віруня була в безпеці. Де тільки Оля не жила, та все одно повертається до рідної України, де на неї завжди чекає робота, “МастерШеф” та рідні люди з друзями і близькими.

Так, днями Мартиновська показала, як проводить час зі своїми рідними. Вона приїхала у гості до своїх батьків. Оля приїхала разом з Вірунею, бо за батьками жінка дуже скучила, бо не бачила їх вже дуже давно. І варто сказати, що при зустрічі вся родина була одягнена в традиційні українські вишиванки.

Але як виявилось, це була не просто сімейна зустріч, а ще й фотосесія для реклами соку “Садочок”. Адже, як відомо, ця фірма соку пропагандує сімейні цінності, саме тому Мартиновській і запропонували взяти участь у цьому проєкті.

Share