|
28.05.2023 09:00

Ірина Горова після розлучення з Потапом показалася з двома успішними парубками – обирає, до кого лежить серце?

Автор: Юлія Ящук

Мужності та незламності цій знаменитій красуні можна тільки позаздрити, адже працювати пліч-о-пліч з колишнім коханим, відпустити всі образи й ще бути друзями  – здатна далеко не кожна сильна жінка.

Ні для кого не секрет, подейкують, що їхню родину розбила саме Настя Каменських, з якою Потап офіційно одружився у 2019 році. До речі, в мережі пліткують, що й цей союз теж скоро розійдеться по швах, а дописи, де Олексій зізнається Насті в коханні, вітає її зі святами та днем народження – публічна гра, аби відвести від себе всі підозри про їхнє найближче розлучення. Чи так це? Гадаємо, що час незабаром покаже справжню істинну. А поки, повернемося до особистого життя Ірини Горової.

Ірина Горова

Ірина Горова після розлучення з Потапом показалася з двома успішними парубками

Пройшло чимало часу для усвідомлень, що треба жити далі та впускати у свою буденність нову історію кохання. Горова зізнається, що після двох розлучень втретє заміж не поспішає, проте підігріває інтерес до своєї особистості новими фото з імовірними кандидатами на її серце.

Ірина Горова після розлучення з Потапом показалася з двома успішними парубками

Нова світлина Ірини в її Instagram показала, що така жінка ніколи не залишиться без уваги чоловіків й продемонструвала, як посміхається на камеру телефону з двома успішними, красивими молодиками. Ними виявилися – співак Євген Філатов та підприємець Саша Варениця. Компанія у такому складі посиділи у громадському закладі в дружній атмосфері. Хоча, хто знає, можливо, серед всіх колег чоловіків все ж знайдеться той самий, який підкорить нашу героїню вчинками та поведе її під вінець.