|
28.05.2023 14:28

Тренерка Марина Боржемська після розлучення з В’ячеславом Узелковим показала свою любов – її розрада

Марина Боржемська, яка дарує шанс людям із зайвою вагою мати здорове тіло показала свою доньку Олівію від колишнього чоловіка, боксера В'ячеслава Узелкова.
Автор: Юлія Ящук

Успішна жінка не тільки та, яка змогла реалізувати в кар’єрі, а та, яка може бути мамою, порадником, авторитетним другом для своїх дітей. Марина Боржемська дає нащадкам гідний приклад, як не терпіти образи, правильно відстоювати свої позиції в суспільстві та займатися улюбленою справою життя.

Після розлучення з професійним боксером В’ячеславом Узелковим у 2018 році, чоловік неодноразово намагався повернути дружину, де зізнався, що досі кохає Марину й по життю однолюб, але тверда позиція колишньої відразу дала зрозуміти – все дійсно скінчено.

Зізналася, що екс-чоловік в телефонній розмові навіть погрожував їй, коли та не хотіла виходити до нього поговорити при живій зустрічі, але нині ситуація не повторюється. В обидвох залишилося те, що завжди буде їх об’єднувати – двоє дітей. Олівію та Роберта Марина часто показує у своєму Instagram та дивує їхніми зовнішніми змінами, адже помітно, що ті значно подорослішали.

Марина Боржемська після розлучення з В’ячеславом Узелковим показала свою любов

Боржемська не забороняє батьку спілкувати з дітьми, але каже, що це рідкість. Була спроба створити свій сімейний чат, де можна підтримувати з ними зв’язок на постійній основі, але зараз там майже тихо. Та й самі брат з сестрою не горять великим бажанням проводити багато часу з татом.

Марина Боржемська після розлучення з В’ячеславом Узелковим показала свою любов

Так, у своєму Instagram-блозі Марина поділилася світлими та радісними кадрами з донькою Олівією, якій щиро зізналася у своїй любові, як матері до дитини. На цій світлині, жінка показала, як вони спільно проводять час в одному з громадських закладів харчування.

Марина Боржемська після розлучення з В’ячеславом Узелковим показала свою любов

Олівія сиділа за столиком і загадково дивилася у вікно поки мама спіймала цей кадр для отримання фото. Важливо приділяти достатньо уваги своїм дітям, адже так вони відчувають свою значущість та справжнє тепло від батьків.