|
30.05.2023 11:39

42-річний Галкін виклав у мережу свіже селфі із 74-річною Аллою Пугачовою: скоро Максим буде виглядати старше

Зірка гумору та пародій Максим Галкін показав селфі зі своєю дружиною, 74-річною Примадонною Аллою Пугачовою, яка на свої роки аж ніяк не виглядає.
Автор: Юлія Ящук

Шлюб зіркового подружжя тільки на їхньому початку вже пророкували на найближчий розпад, мовляв, шоумен згодом знайде молодшу, красивішу та здоровішу. Проте Алла Пугачова з кожним роком доводить: зовсім не важливо, який вік у тебе в паспорті – важливо, як ти себе почуваєш та доглядаєш за собою. Відомо, що весілля закохані зіграли ще в далекому 2011 році, а жити в цивільному шлюбі почали ще у 2005-му, що є великим показником їхньої щирості в коханні.

Нещодавно доведенням до наших слів стала нова світлина, яку шоумен розмістив у себе на сторінці в Instagram, де пара посміхалася для отримання цього кадру, а також видніється, як співачка виглядає нині. Такі, на перший погляд, схожі, з однаковим кольором волосся, але й такі різні, проте з гармонією у своїх стосунках та великими коханням, що не може не дарувати радість у відповідь.

В коментарях відразу запримітили, як артистка Пугачова виглядає у свої 74 роки. Рум’яні щічки, природний макіяж, легка зачіска, біла сорочка, яка їй так личить  – все це тільки доповнює нашу красуню.

Нагадаємо, що родина Галкіна та Пугачової щасливі батьки двох двійнят – Лізи та Гаррі, які з’явилися на світ у 2013 році. Ощасливити закоханих наважилася сурогатна матір – Олена Ширініна, яка знала для кого народжуватиме й була готова допомогти зірковому подружжю мати спільних нащадків. Галкін пишається своїми дітьми, а тому часто публікує, як проводить з ними час, їхні досягнення та архівні відео, як виросли ці малюки.

Максим Галкін з Аллою Пугачовою та дітьми