Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської, за якого вона вийшла заміж після школи: також українець (ФОТО)

Перша леді України Олена Зеленська своєю біографією нині цікавить не одного українця й особисте життя цієї жінки не стало виключенням. Що ж відомо про її першого чоловіка?

Відзначитися в медійному світі їй допоміг нинішній чоловік, Президент України Володимир Зеленський, який будував успішну кар’єру актора гумористичного жанру й сама жінка, у свій час, усіляко цьому сприяла. Цікаво, але крізь роки ситуація не змінилася, адже й на теперішній відповідальній посаді Олена – незмінна помічниця, радник та підтримка нашого лідера країни.

Але одне питання залишається незмінним: хто ж був першим чоловіком Олени Зеленської, якого активно обговорює публіка? Ні для кого не секрет, що єдиним офіційним чоловіком був, є і залишиться актор, гуморист, голова країни  – Володимир Зеленський, з яким узаконити шлюб наважилася в далекому 2003 році.

Подружжя родом з Кривого Рогу й щобільше, навчалися в одній гімназії, яка згодом звела майбутніх закоханих в одне ціле. Проте стосунки зав’язалися лише після випускного та й сама Олена зізнається, що це не було кохання з першого погляду, оскільки знаходилася не в захваті від залицянь Володимира, адже перебувала в інших стосунках.

Як Олена Зеленська виглядала до війни і як виглядає зараз
Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської, за якого вона вийшла заміж після школи

Зеленський розповів, що він ніколи не мав проблем із дівчатами, завжди вдало знайомився та комунікував, привертаючи до себе їхню увагу, однак з Оленою все було по-іншому. Вона була трішки холодною, не підпускала до себе, чим підігрівала інтерес до власної персони. Згодом Володимиру вдалося досягти свого й приборкати її серце, а далі пара прозустрічалася цілих 8 років, живучи при цьому окремо.

Олена Зеленська на весіллі
Весілля Олени та Володимира Зеленських

Чоловік пояснив, що шлюб у його голові викликав асоціацію зі швидкою появою дітей, а з цим поспішати наміру не мав. Проте вже через рік після весілля, у 2004-му на світ з’явилася донька Олександра, а у 2013-му – син Кирило.

Схожі статті

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.