|
03.06.2023 16:09

Зірка серіалу “Кріпосна” Тарас Цимбалюк показав, які квіти дарує коханій Світлані Готочкіній: букети розкішні

Тарас Цимбалюк – молодий, талановитий і дуже привабливий український акор. Його можна побачити як у театрі, так і у серіалах та фільмах. Цимбалюка дуже люблять та поважають колеги й глядачі.

Життя Цимбалюка досить цікаве та насичене, але звісно багатьох більше цікавить його особисте життя, а воно у нього бурхливе. Адже хлопець був одружений та мав не одні довготривалі стосунки. Колись, Тарас брав участь у шоу “Танці з зірками” і одного разу він вирішив просо на паркеті зробити пропозицію своїй жінці. І звісно, вона погодилась, але шлюб довго не проіснував. Можливо це погано, але це відкрило Тарасу нові можливості.

Тарас Цимбалюк

Крізь кілька місяців після свого розлучення Цимбалюк зустрів свою нову обраницю, з якою він зараз будує міцні стосунки. І ця дівчина Світлана Готочкіна. Дівчина відома тим, що колись брала участь у шоу “Холостяк” і її гарно пам’ятає Григорій Решетнік.

Їхні стосунки розпочалися з телефонної розмови, це дуже дивно, але вражаюче, оскільки вони пробовтали кілька годин і одразу зрозуміли, що їм неймовірно комфортно одне з одним. Саме тому вони вирішили зустрітися у житті й майже одразу почали зустрічатися.

Цимбалюк каже, що настільки комфортних і дорослих стосунків у його житті ще не було, його вражає спокійність і розсудливість Світлани, яка дарує йому затишок, любов, піклування, любов, а головне підтримку.

Нещодавно у Готочкной був День народження й Тарас показав, який неймовірний букет подарував своїй обраниці. Це були троянди, величезна кількість рожевих троянд, а також повітряні кульки. Кожна жінка бажає отримувати такі розкішні квіти.

Квіти від Тараса

І насправді в цьому має бути віддача від жінки, якщо жінка не надихає чоловіка, він ніколи не стане робити для неї вчинки та намагатися підкорити її серце ще більше, адже він так відчуває і так хоче.