Як виглядає єдина дочка Олени Зеленської, яка росте без батька: дівчинка не схожа на першу леді (ФОТО)

Олена Зеленська – це єдина і законна дружина нашого президента Володимира Зеленського. У родині є дві дитини, чудові донька та син, які вже доволі дорослі та самостійні.

Коли у зірок з’являються діти, вони завжди намагаються їх приховати, оскільки люди різними бувають, а деякі батьки дуже вірять у прикмети і думають, що їхніх дітей можуть наврочити щось не те. Хоча здавалося б що таких мам вже меншає, але все ж таки у кожної людини своя віра.

Олена Зеленська розповіла, як навчаються її діти під час війни
Олена Зеленська з родиною

Коли у родині Зеленських з’явились діти, то їх мало хто бачив. Оскільки Олена сама не надто публічна. Принаймні була, до президентства свого чоловіка. Тому, вона й діточок не любила показувати. Хоча донька Володимира Олександра у дитинстві брала активну участь у татових проєктах. Наприклад, дівчина приходила на шоу “Розсміши коміка”, і до речі виграла гроші.

Тож, у дитинстві Саша була досить активною дитиною, яка могла вийти у великий світ шоу-бізнесу. Та з роками дівчинка, як і усі почала чогось соромитись і припинила виходити у світ. Ба більше, Сашу навіть неможливо знайти у соціальних мережах. Саме тому, фотографій дочки Олени та Володимира немає в мережі, окрім дитячих.

Відомо, що нині Саша вже навчається в університеті, до того ж у Києві, дівчина вирішила, що вона при будь-яких умовах хоче залишитись вдома, поряд із близькими. Щоправда, за останні півтора року вона бачила батька не так багато разів. Адже живе президент у своєму офісі, і через свій шалений графік, Володимир навіть не має змоги нормально виспатися, не говорячи вже про зустріч з родиною.

Олена Зеленська з дочкою
Олена Зеленська з дочкою

Тож, Олександра Зеленська зараз є студенткою, яка дуже переймалась, як її сприйматимуть в університеті, але все склалося набагато простіше, ніж могло здатися Саші, на перший погляд.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.