|
09.06.2023 11:38

41-річна ревізорка Фреймут неочікувано з’явилася в мережі та вразила виглядом – тоненькі брови та рідкі вії

Автор: Юлія Ящук

Етикет та вміння захистити себе словом – справжні козирі Ольги Фреймут. Жінка манірна, стримана, галантна, її язик гострий, однак знайде правильний вислів, щоб відгородити себе від непотрібного спілкування.

З початку повномасштабного вторгнення головний ревізор країни, з дітьми перебралася жити до Великої Британії. Знаменитість зізналася, що там вона втратила себе, свою реалізацію та прагне повернутися додому, однак не може через безпеку власних нащадків.

Ревізорка Фреймут неочікувано з’явилася в мережі та вразила виглядом

Довго Фреймут не наважувалася повернутися до публічного життя, показувати себе в кадрі для блогу в Instagram, проте перервала мовчання та показала новий урок етикету в профіль, де чудово видніється облік медійності на дану хвилину.

Жінка майже без макіяжу, в природному тонусі обличчя, без фільтрів та тональних засобів може похвалитися хорошим виглядом. Лише тоненькі, нафарбовані брівки та ледь підмальовані вії, підкреслили наявну красу. Ольга провела мініурок з етикету, де повідомила про красиві українські слова та синоніми, якими можна замінити відомі вислови.

Ревізорка Фреймут неочікувано з’явилася в мережі та вразила виглядом

“Не “перчатки”, а як? Пальчатки! Як сказати “мовчати”? Німувати! Як сказати “зажуритися”? Спохмурніти! Люблю українську мову!”, – розповіла Фреймут.

Ось такий невеличкий, але корисний урок з української мови провела повелителька етикету, телеведуча та журналістка Ольга Фреймут. Зазначимо, що діловий стиль у вигляді білої блузи теж відповідав тематиці відео.