|
11.06.2023 12:40

“Ти мій красивий”: Ксенія Мішина показала чоловіка, який потребує її уваги та постійної любові – не Еллерт

Відома акторка багатьох культових фільмів та серіалів Ксенія Мішина, а також одна з найбажаніших холостячок країни показала єдиного нащадка Платона, який потребує уваги, любові та підтримки матусі.
Автор: Юлія Ящук

Доля нашої героїні доволі непроста, яка містить в собі тернистий шлях до успіху та невдалі стосунки з чоловіками. Знаменитість самотужки виховує єдиного сина Платона й ділиться власним досвідом материнства та помилками, які робила в минулому. Під час сходження її зірки у світ українського кіно, жінка полишила дитину з батьками в Криму, а сама працювала, аби найближчим часом його забрати й нині мама з сином живуть під одним дахом.

З батьком Платона – Олександром, артистка розірвала стосунки, бувши на 7 місяці вагітності. Упродовж всього часу він не брав ніякої участі у вихованні сина, лише в період війни з’явився, однак рідше не до дитини, як до самої Мішиної. Тому, батькові все ж не вдалося порозумітися з хлопчиком.

Ксенія Мішина показала чоловіка, який потребує її уваги та постійної любов

Нещодавно артистка кіно показала свого 10-річного сина та як з ним проводять час. Платон сидів на кріслі чоловічої перукарні й хизувався новою зачіскою. Мішина не стримала захоплення хлопцем та показала результат зовнішніх змін своїм підписникам.

“Боже, а хто тут такий красивий в мене? Ти мій красивий хлопчик”, – розповіла Ксенія.

Ксенія Мішина показала чоловіка, який потребує її уваги та постійної любові

Нагадаємо, що у 2020 році знаменитість отримала статус найбажанішої холостячки країни, адже стала учасницею романтичного шоу “Холостячка”. З переможцем проєкту Олександром Еллертом стосунки не склалися, однак чоловік настирливо намагався повернутися кохану до своїх сіток кохання, проте марно. Жінка зізналася, що стосунки були дещо аб’юзивними, тому повторювати помилок минулого вона не бажає.