|
14.06.2023 11:58

Тіна Кароль без макіяжу та в домашньому одязі похизувалася дарами літа з власного саду: повна миска ягід

Автор: Юлія Ящук

Улюблениця мільйонів українців Тіна Кароль зачаровує не тільки своєю силою голосу, а й неймовірною красою, адже жінка не боїться публічно демонструвати себе без макіяжу та показувати це на публічний простір.

Своєю вродою прикрасила обкладинку відомого глянцю Elle, чим тільки підтвердила, що прекрасна без багатьох косметичних засобів. Рум’яні щічки та посмішка впадають в око наявних кадрів у журналі.

Так, нещодавно зірка української сцени показала нову домашню світлину з максимальною простотою та щирістю. Співачка постала зовсім без макіяжу та гриму, а також показала літні дари, які зібрала власноруч у своєму саду. Велика миска була заповнена смачними ягодами у вигляді черешень та великої суниці. Сезон літа можна офіційно вважати відкритим, коли є можливість поласувати смаколиками цієї пори.

Тіна Кароль без макіяжу та в домашньому одязі похизувалася дарами літа з власного саду

Нагадаємо, аби досягти такої краси та неймовірного вигляду без косметики, зірка вдалася до послуг пластичного хірурга, однак не перебільшила зі стараннями в гонитві за вічною молодістю й все виглядає досить природно.

Тіна Кароль

Фахівець з медичної сфери зізналася, що імовірно, Тіна вдалася до таких процедур: зміна форми підборіддя філерами, ботулінотерапія чола та міжбрів’я для того, аби попередити появу зморшок, а також хірург припустила, що музична виконавиця підтримує ідеальний, молодий, свіжий стан шкіри колагеностимуляторами.