|
16.06.2023 16:19

Василіса Фролова вперше показала свого сина і чоловіка: народила від сивого старця справжнього красунчика

Василіса завжди була досить затребуваною ведучою, яка працювала в парі з багатьма ведучими чоловіками, наприклад, з Андрієм Доманським. Вона має власний підхід до проведення програм та заходів. Тож, саме через свою індивідуальність вона стала популярною.

Родина Фролової

Та останнім часом жінка не живе в Україні, вона переїхала разом з сином і чоловіком у Дубаї, бо саме там її чоловік отримав гарну пропозицію по роботі. До речі обранцем Василіси став чоловік, на ім’я Дмитро Котеленець. Їхні стосунки зав’язалися раптово, коли чоловік допомагав телеведучій перевозити речі з однієї квартири на іншу. Виявляється, Фролова знала потенційного обранця багато років тому, вони колись товаришували, але уваги жінка на нього не звертала, бо він тоді був одруженим.

Дмитро – продюсер, і  шоу-бізнес він  потрапив дуже давно, ще у 1996 році. А у 2008 році розробив і реалізував проєкт телеканалу – Перший Автомобільний, згодом, у 2017 році заснував телеканал “Cars & Stars TV”. А нині чоловік працює у всесвітньо відомій компанії  “Warner Brothers” В ОАЄ.

Саме через це жінка переїхала разом з Дмитром в Дубаї та саме з Дмитром виховує сина. Свого чоловіка Василіса Вважає дуже турботливим та відповідальним чоловіком. І зараз навіть сама дивується, чому раніше вона не помічала у ньому саме цих потрібних для себе чоловічих якостей. Адже з ним жінка себе відчуває захищеною та насправді коханою.

Чоловік Василіси

Поки що Фролова не працює, але отримує повне задоволення від процесу виховання свого синочка, якого, до речі, народила у свої 43 роки.