|
16.06.2023 16:27

Учасниця “МастерШеф. Професіонали-4” Поліна Клименко кардинально змінила імідж: Ярославський не впізнає кралю

Клименко стала наймолодшою учасницею сезону “МастерШеф. Професіонали-4”. Вона прийшла туди як шеф-кондитер, але на проєкті варто готувати ще й основні страви та закуски. А також багато незнайомих та нестандартних блюд. І весь процес готування не проходить просто, адже учасникам щоразу доводиться брати участь у різноманітних конкурсах та змаганнях, які й демонструють силу кожного з них.

Поліна Клименко

Поліна не дивлячись на свій вік вже навчилась багатьом речам, вона вміє готувати дуже смачні і цікаві рецепти та страви. Тож, дівчина довго протрималась на шоу та змогла завоювати серця глядачів і повагу своїх конкурентів та суддів. Через свою відвертість дівчина була та залишається цікавою для українців.

У Поліни стало багато підписників у соціальній мережі інстаграм, оскільки вона досить активно веде свою сторінку і ділиться своїм життям з фоловерами. У Клименко дуже часто щось питають про “МастерШеф”, адже фінал ще попереду. Також дівчині активно приписують не прості стосунки з суддею Володимиром Ярославським, який має з дівчиною спільну фотокартку.

Тож, днями дівчина показала зміни у своєму житті. Річ в тому, що вона змінила свою зачіску. Клименко вирішила підготуватися до літнього періоду і підстригла своє волосся. Варто сказати, що Поліна досить багато відстригла, а також вона пофарбувала волосся. А це вже дійсно серйозні зміни у житті кожної жінки.

Зміни Клименко

Загалом прийнято вважати, якщо дівчина змінює зачіску, то вона обов’язково робить це з якогось приводу або для когось. Та насправді причиною часто буває просте бажання змін у своїй зовнішності та побачити себе у новому образі.