|
16.06.2023 20:43

Українська поп-діва змінюється на очах: Тіна Кароль показала свій ідеальний прес як у Руслани Лижичко (ФОТО)

Співачка за останній рік дуже сильно змінилась, як внутрішньо, так і зовнішньо. Минулого літа жінка дуже схудла, і це сталося якось дуже різко. Тому, багато хто подейкував, що співачка захворіла. Але зі станом здоров’я у жінки все добре. Річ в тому, що вона схудла цілеспрямовано завдяки правильному способу життя.

Тіна Кароль

Кароль почала активно займатися йогою та правильно харчуватися. І саме ці два фактори є основою гарного тіла та здорової шкіри. Співачка вже освоїла багато різних асан – так називаються різні фігури та пози у йозі. Як відомо, йога – це не просто зарядка, це спорт, який пропрацьовує всі м’язи, розтягує спину, дозволяє відчувати себе сильнішим, здоровішим та позбавлятися зайвої ваги. І якщо на відео всі асани виглядають дуже легко, то в житті навпаки, це складно, адже люди які ніколи цим не займалися не мають гарної фізичної підготовки. Але всьому можна навчитися.

З кожною новою фотосесією Кароль ніби тане на очах, у неї виточені вилиці, тонесенькі руки й ноги та тонка талія. І у такій формі жінка ще ніколи не була. Але варто сказати, що нова форма дозволяє їй виглядати набагато молодшою, ніж вона є насправді. І це неймовірно добре, оскільки кожна жінка у віці 30+ має бажання знову виглядати на 25.

Нещодавно Кароль показала цікаве фото з нової фотосесії, де засвітила плоский живіт і підкачаний прес. Хоча раніше саме живіт був проблемною точкою Кароль. Але щоденна робота над собою дозволила Тіні позбутися цієї проблеми та стати кращою.

Кароль демонструє прес

Тож, нині зірка є справжнім прикладом для всіх жінок і дівчат, які думають, що схуднути до ідеалу неможливо. Щоправда, ідеали у кожного свої. І не варто ніколи порівнювати себе з іншими та відповідати стандартам суспільства.