|
17.06.2023 12:04

“Мій пиріжечок”: Оля Цибульська показала, кого бере з собою на гастролі – молодший чоловік за коханого Сергія

Відома українська співачка, телеведуча, а також блогерка Оля Цибульська показала, кого взяла з собою на власні гастролі та замилувала кадрами з цим юним чоловіком.
Автор: Юлія Ящук

Про знаменитість ширилося багато пліток про її особисте життя, яке зірка майстерно приховувала всі 20 років. Кого тільки в кохані чоловіки не вписували цій красуні: колегу по сцені Дзідзьо, Нікіту Добриніна та навіть Віталія Козловського.

Однак знаменитість змогла здивувати аудиторію та викреслити зі своєї біографії неправдиві свідчення. З 2015 року українська співачка пішла під вінець за бізнесмена Сергія Грисюка, якого показала публіці у 2022 році після початку повномасштабної війни.

Довгий час прихильники та преса вважали, що єдиний синочок Нестор – народжений від артиста Михайла Хоми. Цікаво й те, що сама Цибульська ніяк не спростовувала та не підтверджувала чуток в мережі, чим підігрівала цікавість до власного особистого життя.

Проте Нестор таки від офіційного чоловіка Сергія Грисюка, якого представила в інтерв’ю Аліни Доротюк у 2022-му. Пара пояснила, що більше не бачить сенсу переховуватися, коли українці кожного дня ховають від війни.

Оля Цибульська та Сергій Грисюк

Оля Цибульська показала, кого бере з собою на гастролі

Нещодавно у своєму Instagram-блозі зірка музичної сцени показала, кого взяла з собою на гастролі. Цей чоловік занадто молодший за коханого й займає велике місце в серці нашої героїні.

Ним виявився син Нестор, якому матуся прагне дарувати світлі та щирі емоції в цей непростий час. Оля Цибульська через щільні графіки роботи не має змоги достатньо приділяти часу нащадку, однак намагається навіть в робочих поїздках бути з дитиною.

“Мій пиріжечок прокинувся дуже рано, бо він сьогодні з мамою на гастролях”, – повідомила Цибульська.

Оля Цибульська показала, кого бере з собою на гастролі

Додала, що дуже хоче, щоб, попри все, у наших дітей було дитинство та теплі спогади з цього прекрасного періоду життя.