|
21.06.2023 09:59

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала зміни до і після ринопластики – “Найкраще, що зі мною сталося”

Автор: Юлія Ящук

Четверта офіційна кохана музиканта Віктора Павліка активно веде свій соціальний блог й відверто ділиться з підписниками новинами з власного життя. Однак така відвертість зіграла з нею злий жарт, оскільки вже встигла потрапити до гучного скандалу та публічних обговорень через перепустку чоловіка.

Відомо, що блогерка Катерина Репяхова наважилися на ряд хірургічних змін: спочатку збільшила губи за допомогою філера, потім зробила ринопластику та змінила лінію підборіддя. Попри упереджене ставлення чоловіка, вона переконала його, що так подобається собі значно більше.

Катя Репяхова показала зміни до і після ринопластики

Нещодавно у своєму блозі в Instagram знаменитість показала світлину до та після пластичної операції, де чудово видніється результат втручань хірурга. Катерина настільки задоволена оновленою собою, що назвала це найкращим, що сталося в її житті після появи дитини.

“Найкраще, що зі мною сталося після народження сина”, – зазначила Репяхова.

Бачимо, що фахівець з медицини виправив всі нерівності носа, а також прибрав його кінчик, який так не подобався нашій героїні. Нині Катерина зізналася, що вчиться правильно фарбуватися, аби вдало підкреслювати свої переваги у зовнішності.

Катя Репяхова показала зміни до і після ринопластики

Нагадаємо, зіркове подружжя Віктора Павліка та Катерини Репяхової узаконило свої стосунки у 2020 році, а через рік у пари народився спільний син Михайло. Підписники помітили, що хлопчик має проблеми з ходою, які пов’язані з координацією. Тому, найближчим часом зіркові батьки поведуть дитину ще й до ортопеда, адже невролог запевнив, що це не неврологічне питання.