|
21.06.2023 11:02

Цибульська довела, що заміж вийшла не за Дзідзьо та показала чоловіка: 20 років приховувала, а тепер хизується

Відома українська артистка Оля Цибульська, попри те, що близько 20 років перебуває в стосунках з чоловіком всіляко приховувала його від публіки та спалах камер.
Автор: Юлія Ящук

Наважитися поділитися потаємним та нарешті відкрити завісу свого особистого життя Оля Цибульська наважилася після початку повномасштабної війни й довела, що батьком її дитини та коханим чоловіком є не Дзідзьо, а бізнесмен та колишній депутат Сергій Грисюк.

За словами знаменитості, за тривалий час будування кар’єри в медійному просторі їй приписували роман з відомими співаками та олігархами. Однак зізналася, що з початку війни благала чоловіка вийти з тіні, адже більше не могла зберігати таємниць від тих, хто ховається від війни.

Цибульська довела, що заміж вийшла не за Дзідзьо та показала чоловіка

Пара в стосунках перебуває 22 роки й намагається зберігати той вогонь та пристрасть в сімейному житті надалі. Сам Сергій розповів, що його діяльність не потребує бути відомою публічністю, а навпаки це тільки б шкодило та заважало, проте переконує – настав той час, коли треба бути відкритим та починати все з нуля.

Відомо, що Сергій є учасником сімейного бізнесу ТОВ “Радивилівмолоко”, тому необхідно бути всередині роботи, всього процесу та вдаватися в деталі, продаж та спілкування з клієнтами. Таким чином, знову наголосив, чому не було необхідності ставати відомою персоною.

Нещодавно Оля Цибульська замилувала світлинами з чоловіком Сергієм й показала всю ніжність власних почуттів. Кохані міцно обіймалися, дивилися одне одному в очі та демонстрували щастя в моменті, тут і зараз.

Цибульська довела, що заміж вийшла не за Дзідзьо та показала чоловіка

Нагадаємо, що подружжя має здібного сина Нестора, який активно вивчає іноземні мови, обожнює спорт, а також веде свій блог в соціальній мережі Instagram, беручи приклад з зіркової матусі.