|
21.06.2023 10:51

Дан Балан відгуляв гучне весілля на острові та показав неймовірної краси наречену: і багата, і знаменита

Безумовно Дан Балан користується великою популярністю не тільки під час його концертних турів, але і в якості запрошеного артиста на корпоратив. Тим не менш, це задоволення може собі дозволити далеко не кожен. Іванна Онуфрійчук та її коханий чоловік Алмаз входять у список тих, хто за бажанням може запросити до себе Дана неодноразово. Як, власне, це і сталося.

Дан Балан відгуляв гучне весілля

Красуня-телеведуча 2021 року двічі відсвяткувала своє весілля. Перша церемонія відбулася на Мальдівах, де була значно менша кількість гостей. І тим не менш, їх розважав саме молдавський мачо. А вже через півроку артист знову приїхав до молодят, але на цей раз свято відбувалося в Києві.

Дан Балан відгуляв гучне весілля

Обидва торжества були безумовно розкішними. І хоча здається, що саме столичне весілля вдарило по кишені подружжю, острівне свято було не набагато дешевшим. Чого варті лише квіти для декору — амариліси, які коштують набагато більше, ніж лілії чи троянди.

Свій вибір щодо виконавця Іванна пояснювала дуже просто — обожнює творчість Дана Балана.

Дан Балан відгуляв гучне весілля

Сам Дан як завжди не публікував жодного контенту, який був пов’язаний з корпоративом. Власне кажучи, зірка ніколи не ділиться подібними знімками. Свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram він використовує суто у якості просування.

Але гості і сама організаторка свята не залишили дану шансів не стати головною зіркою даного весілля.

Нагадуємо, що за офіційною версією Дан Балан ніколи не був одруженим і досі холостий. Зірка розповідає, що прекрасно ставиться до питання шлюбу та весілля, і навіть більша, колись планує одружитися. Але в той самий час виконавець не приховує, що його дружиною має бути зовсім незвичайна жінка.

Балан бачить поруч з собою обраницю, яка зможе його надихати та мотивувати на нові звершення. При цьому артист відмічає, що він доволі самодостатня людина і справляється з цим сам, а тому знайти таку жінку буде неймовірно важко і він не має оптимістичних поглядів на цей рахунок.