|
23.06.2023 15:03

Катерина Репяхова з чоловіком Віктором Павліком щасливі тримають новонародженого на руках – народила вдруге?

Автор: Юлія Ящук

У 2020 році стало відомо, що популярний співак України Віктор Павлік вкотре одружився, але вже на молодшій за нього на 29 років концертній директорці Катерині Репяховій. Однак сам артист не бачить в цьому ніякої проблеми й запевняє, що у світі є багато прикладів таких шлюбів, тому вік тут абсолютно не при чому. Додав, Катерина мудра жінка, яка знає, де поступитися і що краще сказати.

У 2021 році Репяхова ощасливила Віктора й подарувала коханому спільного сина Михайла, який нещодавно зустрів своє 2-річчя. З цієї нагоди сімейство влаштувало хлопчику справжнє свято, з аніматорами, гостями та вечіркою в тематичному стилі дитячого мультфільму про машинки.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Катерина зізналася, для неї поява дитини стала найщасливішим днем її життя, а також зізналася, що мріє про доньку, тому, роблячи пластичні операції, не наважилася на мамопластику, адже лікар запевнив після цього треба відновитися, а вже потім народжувати.

Нещодавно у своєму Instagram-блозі 29-річна Репяхова продемонструвала архівну світлину з новонародженим сином Михайлом на руках у чоловіка Віктора Павліка. Для неї ці фото є хорошими спогадами, тому часто в її стрічці підписники спостерігали подібного роду дописів та світлин з першої вагітності.

Катерина Репяхова з чоловіком Віктором Павліком щасливі тримають новонародженого на руках

Користувачі соціальних мереж запримітили трішки погану ходу у 2-річного хлопчика, проте Катерина запевнила, що незабаром запланований похід до спеціаліста й цим питанням батьки теж займаються.