|
23.06.2023 17:03

45-річна Ірина Горова показала, з ким розважається після розлучення з репером Потапом – “З ним не буває нудно”

Автор: Юлія Ящук

Українські знаменитості теж звичайні люди, які ладні помилятися у виборі своєї другої половинки. Ірина Горова була двічі заміжньою жінкою, однак після розлучення з репером Потапом у 2014 році, заявила, що виходити заміж втретє поки не збирається.

Повідомляти про розрив свого союзу пара не наважувалася до 2016 року, тому з 2014-го вдавали ніби все добре. У 2019-му Потап одружився вдруге й подейкують, що саме через нинішню дружину Каменських полишив Горову. Сам репер розповів, мовляв, не хоче мучити жінку, яку не кохає, натякаючи, що з’явилися почуття до іншої.

Ірина Горова та Потап

Ірина Горова зазнала не тільки внутрішню трансформацію, а й колосальні зміни в бізнесі. Жінка повідомила, що команда наважилася перейменувати назву лейблу “Мозги” на “Помітні”. Розповіла, що це не пов’язують з ребрендингом, це значно глибше та ширше, з новим сприйняттям компанії відкритого типу на ринку.

Нещодавно героїня нашого матеріалу показала найдорожчого чоловіка життя, з яким весело проводить час. 14-річний Андрій, син Ірини та Потапа з радістю складає компанію зірковій матусі навіть в інтелектуальних іграх, на показаному прикладі шах.

“Обожнюю малого за те, що з ним ніколи не буває нудно”, – зазначила в дописі Ірина.

Ірина Горова показала, з ким розважається після розлучення з репером Потапом

На опублікованих світлинах та відео, Горова з сином грали в шахи, теніс, жартівливо кривлялися на спалах камери, пили чай та насолоджувалися проведеним часом в компанії найріднішої людини.