|
23.06.2023 21:03

Валюха зі “Сватів” вже не та: перейняла жагу до “позитивної води” від Мітяя у реальне життя – “Під руки вели”

Кравченко легендарна акторка кіно і серіалів, а також вона часто приймає участь у театральних виставах. Вона зіграла безліч головних, а дуже цікавих ролей, які принесли їй славу та зірковість. Жінка ніколи не соромилась висловлювати свою думку, вона справжня легенда, на яку можуть рівнятися інші актори.

Тетяна Кравченко

Тетяна у свій час отримала одну з головних ролей у серіалі “Свати”, який досі знаходиться у топ-чартах. Адже він дуже легкий, позитивний та розслабляє. А також акторський склад на всіх етапах просто вражає. Та варто зазначити, що серіал відзнято українською кінокомпанією “Квартал 95” з великою кількістю українських акторів, однією з яких сала нині відома Анна Кошмал. Вона зіграла онуку Валюхи.

Сама ж Кравченко також є уродженкою України, але вона обрала будувати свій творчий шлях у росії. Звісно, там вона стала зіркою і це відобразилося на двох країнах, в Україні та в росії. І саме зараз акторка вирішила піти на поводу у пропаганди та перекреслити весь свій досвід  та всю роботу в Україні і, як то кажуть, спалити всі мости між собою та своїми колегами в Україні.

Тетяна дуже активно висловлюється про Україну та своїх колег, вона каже такі речі, які просто неможливо скласти у голові. Але якби жінка так гарно жила в росії, навряд чи вона б настільки часто та багато пила. Напевно, життя без зйомок в Україні, де вона найчастіше й брала участь не є настільки яскравим та радісним.

Днями у мережі з’явилась інформація від однієї прихильниці Кравченко, жінка зазначила, що вона зайшла у потяг в нетверезому стані й сама навіть не могла вийти з вбиральні. А згодом її просто вели під руки двоє людей.

Валюха зі Сватів йде під руки

Тож, Кравченко дуже здала свої позиції й тепер має досить небезпечну залежність, яка можу позбавити її кар’єри, яку вона будувала все своє життя.