|
24.06.2023 10:28

Через кого Тіна Кароль не змогла закрутити роман з Даном Баланом: молдавський мачо віддав серце іншій

Тандем, який складався з Тіни Кароль та Дана Балана мав неабиякий успіх в Україні і далеко за її межами. Зовсім не дивно, що обидва популярних артиста настільки збентежили розуми глядачів. І ні для кого не секрет, що фантазії аудиторії зірки активно підігрували. Але вже через декілька місяців після закінчення зйомок шоу “Голос країни” продюсер проєкту Володимир Завадюк заявив, що Тіна Кароль та Дан Балан успішно пропіарилися, а ніяких стосунків не було.

Тоді ж зʼявлялася інформація від інсайдерів, нібито артисти навіть не вітаються за кулісами. Мовляв, лише грають перед камерами.

Через кого Тіна Кароль не змогла закрутити роман з Даном Баланом

Через кого Тіна Кароль не змогла закрутити роман з Даном Баланом

Коли взаємовигідна співпраця завершилася артисти навіть відписалися один від одного в соціальних мережах. І лише через декілька років Тіна Кароль дізнається, що вони насправді підтримують зв’язок з Даном.

Примітно, що впродовж усієї своєї кар’єри Дан користується репутацією затятого холостяка. Зірка стверджує, що ніколи не був у шлюбі, але зовсім не проти сім’ї. За словами артиста, він також мрія колись одружитися, однак його вимоги до майбутньої благовірної настільки високі, що він визнає той факт, що може ніколи таку жінку не знайти.

Натомість частина фанатів абсолютно впевнена, що Дан у цьому питанні не щирий. А все тому, що наприкінці двотисячних у молдавській та румунській пресі часто з’являлася інформація про його дружину.

Через кого Тіна Кароль не змогла закрутити роман з Даном Баланом

Мова йде про модель Еллу Крупеніну, яка свого часу нібито вийшла заміж за виконавця і навіть народила йому сина Алана. Дан Балан цю історію ніколи з журналістами не обговорював. Інсайдери повідомляли, що у шлюбі пара прожила 5 років. А розлучення сталося нібито на ґрунті ревнощів. Дружина зірки не могла витримати його тривалу відсутність, завантажений графік та велику кількість шанувальниць, які були готові буквально на все.

В результаті пара нібито розійшлася, а син залишився з матір’ю. Крупеніна поселилася в Ізраїлі і навіть встигла влаштувати скандал після.