|
25.06.2023 16:04

Психологиня Наталія Холоденко кардинально змінила імідж – тепер українська білявка з бляшанками на голові

Наталія Холоденко входить до списку провідних фахівців зі сфери психології, адже співпрацювала навіть з важками випадками емоційних розладів у клієнтів.
Автор: Юлія Ящук

Новий канал надав шанс Наталії Холоденко розповісти про себе як людину зі стажем та великим професіоналізмом. Проєкт “Половинки”, де психологиня надавала допомогу, обирав героїв зі складними долями, які через травми, емоційні розлади та внутрішню невпевненість не змогли побудувати стосунків у реальному житті.

Шоу “Пацанки”, де Наталія зайняла роль головного психолога, допомагав дівчатам стати на правильний шлях завдяки довгій роботі з професіоналами та власній трансформації через призму пройдених випробувань.

Наталія Холоденко

З початку повномасштабної війни Холоденко активно веде соціальні мережі, в яких висвітлює дієві психологічні поради: як прийняти себе, боротися зі стресом, стати на правильний шлях й найголовніше  – не боятися звернутися за допомогою до спеціалістів.

Українська публіка пам’ятає психологиню як жінку з розкішними формами, чорним волоссям та стильними образами на телеканалах, однак Наталія у своєму Instagram висвітлила, який вигляд мала б у повсякденності, аби народилася білявкою.

Наталія Холоденко кардинально змінила імідж – тепер українська білявка з бляшанками на голові

Холоденко поділилася яскравим та досить нетиповим для власного стилю образом. Жінка постала у вишитій білій сукні, подібній до традиційної української вишиванки, білому волоссі та жерстяних бляшанках на голові, які закрутилися у вигляд бігуді для отримання кучерів. Імовірніше за все, психологиня приміряла перуку для іншої “я” й зазначимо, що вигляд яскравої білявки їй теж до обличчя.