|
29.06.2023 17:33

Зрозуміє тільки Мартиновська: колумбійський красень Ектор Хіменес-Браво показав 50 відтінків себе

Як тільки Ектор став відомим в українському середовищі, його помітили продюсери каналу СТБ, оскільки він дуже професійний, цікавий та серйозно ставиться до своєї роботи. До того ж він колумбієць, а це вже додає ще більшої цікавості для глядачів. А оскільки в нашому суспільстві все закордонне сприймається, як найкраще – це гарний хід для каналу і для шоу.

Ектор Хіменес-Браво

Хіменес-Браво обожнює свою роботу, кухня для нього – це терапія і місце для реалізації його найцікавіших і творчих ідей. Він вже багато чого показав за всі роки своєї кар’єри. Його рецепти дуже неординарні й саме з ними він підкорив світ та Україну, де й почала будуватися його кар’єра. І до того ж дуже швидко, саме тому Ектор нині справжня зірка кулінарії та телебачення.

Коли Хіменес-Браво готує, він ніби потрапляє в інший вимір, адже його кухня – це мистецтво. Та насправді на кухні “МастерШеф” Ектор майже ніколи не готував. Але в Битві сезонів цю традицію започаткували Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська. Адже разом з учасниками на чорних фартухах вони готували свої шедеври.

А от вже зараз, під час зйомок нового сезону аматорі в й до гуру кулінарії Ектора дійшла черга. Тому, чоловік вирішив показати свої 50 відтінків на кухні. Так, чоловік продемонстрував у сторіс три фотокартки з різними емоціями.

Емоції Ектора на кухні

Тож, як можна побачити, на кухні великий кулінар проживає цілу палітру настроїв та емоцій, оскільки для нього цей процес приносить йому лише задоволення та щастя.

Але яку страву Ектор приготував для конкурсантів невідомо, адже поки що це секрет, який стане відомим лише тоді, коли новий сезон “МастерШеф” вийде в ефір на телеканалі СТБ.