|
02.07.2023 16:32

Марина Боржемська вразила схожістю з мамою – дві статусні жінки з осяйною посмішкою насолоджуються відпочинком

Автор: Юлія Ящук

Марина Боржемська родом з міста Вінниця. З юних років жінка обожнювала спорт, слідкувала за своїм здоров’ям та тілом, однак під натиском батьків спочатку обрала геть інший напрямок в житті.

Мати з батьком наполягали, щоб дівчина пов’язала професійну долю з музикою і назавжди забула про несерйозні, як їм тоді здавалися, заняття спортом. Тому, у 17 років Марина Боржемська стала студенткою Вінницького педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Ба більше, Боржемська добре вчилася і з успіхом закінчила факультет музики та народознавства.

Втім, думати про спорт вона не переставала, тому крок назустріч мрії їй допоміг зробити колишній чоловік, відомий професійний боксер В’ячеслав Узелков. З 2019 року почалася нова сторінка її життя після тренерства в головному проєкті про схуднення “Зважені та щасливі”.

Марина Боржемська та В’яеслав Узелков

Окрім суперництва в шоу, експодружжя демонструвало підтримку одне до одного, увагу до власних персон та щире кохання, тому публіка, дізнавшись про розлучення цієї пари у 2018 році була приголомшена.

Час минає, Марина відпустила минулі образи й почала нове життя. На батьків вона теж не ображається, адже переконана – бажали їй тільки найкращого майбутнього. В блозі соціальної мережі Instagram тренерка вперше за довгий час показала свою маму та вразила їхньою схожістю. На світлині бачимо двох усміхнених жінок на відпочинку в Ізраїлі, з однаковим кольором волосся, посмішкою й формою обличчя.

Марина Боржемська вразила схожістю з мамою на відпочинку в Ізраїлі

На спалах камери найрідніші посміхалися в протисонцевих окулярах та легеньких літніх сорочках. Нарешті Марина може перемикнутися від буденності, роботи, всіх новин та зануритися у довгоочікувану відпустку з мамою та дітьми.